O igri.

ŠTA JE “REAL-LIFE ESCAPE ROOM” I KAKO FUNKCIONIŠE?

“Escape Rooms” (igre bega iz sobe) su su prvobitno bile online igre koje su prerasle u igre u realnom prostoru. Postale su toliko popularne da su za samo nekoliko godina postale globalni fenomen i glavna atrakcija u mnogim gradovima sveta.

U timovima od 2-5 igrača zaključani ste u tematskoj sobi na 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje istraživanje sobe, pronaženje skrivenih tragova, otkrivanje tajnih šifri i rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme!

Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje. Sve što je potrebno je vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan! Igre vodimo na srpskom i engleskom jeziku. U slučaju da vam zatreba pomoć u toku igre, mi smo uvek tu da vam damo nagoveštaje za sledeći korak. Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrata odmah, tako da nema brige!

Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave! Savršeno je iskustvo za prijatelje i porodice, i team building događaje. U tih 60 minuta, osetićete se kao da ste ušli u drugi svet i bićete fokusirani samo na to kako da rešite sve prepreke na vreme!

Once you try one real-life escape room (if it’s good of course), you will be hooked and search for all others available in each city you visit! (We still are!)

To je nezaboravno iskustvo koje delite sa ostalima!

 

ADRENALIN ESCAPE ROOMS BEOGRAD